0288 413 07 62
kepirtepelileregitimvakfi@gmail.com
TürkçeEnglish
TR | EN
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Tumblr
Kepirtepeliler Eğitim Vakfı
  • Anasayfa
  • Vakıf
    • Vakıf Senedi ve Mevzuat
    • Raporlar
    • Yönetim
    • Ekip ve Temsilciler
    • Üyelerimiz
    • Destekçilerimiz
    • Gizlilik Politikası
  • Kepirtepe
    • Kepirtepe’nin Tarihi
    • Kepirtepe’nin Bugünü
    • Kepirtepe’nin Mezunları
    • Kepirtepe’nin Yansımaları
    • Kepirtepelilerin Eserleri
  • Faaliyetler
    • Kepirtepe Bülteni
    • Kepirtepeliler Günü
    • Genç Kepirtepeliler
    • Köy Enstitüleri Etkinlikleri
    • Çınardan Fidana Mentorluk
    • Toplantılar
    • Yayınlar
    • Projeler
    • Diğer Etkinlikler
  • Duyuru~Haber
  • Bilgi Bankası
    • Köy Enstitüleri
    • Atatürk Köşesi
    • Kepirtepe Mensupları
    • Kepirtepe Hatıraları
    • Video~Foto~Yazı
    • Marş~Türkü~Şarkı
    • Faydalı Linkler
  • Bağış Yap
  • Bize Katıl
  • İletişim

Vakıf Senedi ve Mevzuat

Home Vakıf Vakıf Senedi ve Mevzuat

Kanun ve Mevzuat

Vakıf Senedi

Tüzük

İç Yönetmelik ve Kurallar

KEPİRTEPELİLER EĞİTİM VAKFI SENEDİ

BAŞLANGIÇ:

Bu vakıf senedinde isim ve adresleri yazılı şahıslar tüm Kepirtepe adına:

-Eğitimimizde, bugünkü konumuzda, Kepirtepeli olma onurunu yaşamamızda en büyük pay sahibi öğretmenlerimize, Kepirtepe’yi emekleri ile yaratan ve bizlere örnek olan büyüklerimize, Kepirtepe’nin özverili çalışanlarına en derin duygularımızla;

-özgeçmişi ile öğretmen yetiştiren kurumlar arasında gurur duyduğumuz okulumuzun gelişmesini eğitim ve kültürümüze katkılarını yükselterek Kepirtepe adının yüce bir değer olarak, sonsuza değin sürdürülmesini sağlamak.

-Kepirtepe’den aldıkları ışığı yurdun ücra köşelerine kadar yayarak toplumsal aydınlanmanın neferleri olan tüm Kepirtepelilerin bir aile ocağının sıcaklığı, güven duygusu, dayanışması içinde, düşünsel birlikteliğin yanında eylemsel birlikteliğin sağlanması ile yaydıkları ışığın ve etkisinin güçlenerek süreceği kesin kanısını taşıyarak Kepirtepeliler Eğitim Vakfı’nı kurduk.

Bu vakfın kuruluşunu sağlayan, kuruluş senedinde adı geçmese de ulaşılabilen, duyarlılık gösteren çok sayıda Kepirtepeliler olmuştur. Vakfın varlığını sürdürecek olanlar da Kepirtepeliler olacaktır.Vakfın emanet olduğu ellerde Kepirtepeli düşünce ve ışığının en iyi şekilde temsil ederek eserlerini yaşatacağına inanıyor ve diliyoruz.

KEPİRTEPELİLER EĞİTİM VAKFININ AMACI:

MADDE  1:Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi’nin veya Kepirtepe’de kurulabilecek Eğitim Kurumları’nın devamını, gelişmesini , Kepirtepe’nin mezunları ve eğitim hizmetlerine katkıda bulunanlar arasında dayanışmayı sağlayarak, toplumumuzun kültürel, sanatsal , bilimsel, ekonomik ve sosyal gelişmesine hizmet etmek, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, laik, bilimsel, çağdaş, yüksek verimli ve etkin düzeyde eğitim hizmetlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmaktır.

VAKFIN YAPABİLECEĞİ İŞLEM VE TASARRUFLAR:

MADDE  2: Vakıf  1. Maddede belirtilen amacına ulaşabilmek için yasal sınırlamalar içerisinde

a- Her miktarda ve değerde taşınır ve taşınmaz mallara, haklara ve diğer çeşit mal ve mülke ve mal varlığına satın alma, bağış, hibe, vasiyet vs. ölüme bağlı tasarruf veya mübadele, kiralama yolu ile sahip olabilir, tasarruf edebilir.

b- Sahip olduklarını satabilir, kiralayabilir, tahsis, devir ve ferağ edebilir. Gelirlerini tahsil ile sarf edebilir. Gayrimenkuller üzerinde intifa , sükna gibi ayni hakları kabul edebilir ve bunları kullanabilir.Rehin dahil her türlü teminat ve banka kefaletlerini kabul edebilir.İpotek alabilir ve verebilir.

c- Taşınır ve taşınmaz malları ile bunların gelirlerini bir çok kez yatırımlarda kullanabilir.

d- Bağış vasiyet ve çeşitli ölüme bağlı tasarruflar veya satın alma yolu ile sahip olduğu taşınır ve taşınmaz mallar ile para üzerinde, Vakfın amacına tahsis olacak şekilde her türlü tasarrufta bulunabilir ve bunları değiştirebilir.

e- Mal varlığını çoğaltmak amacıyla tasarruf ettiği kıymetlerle şirket kurabilir ve/veya katılabilir. Çalışma alanları ile lisans, patent gibi nesnel olmayan hakları edinebilir ve bunlar üzerinde tasarrufta bulunabilir.

f- Ödünç alabilir, mallarını rehin gösterebilir, teminat ve diğer güvenceleri verebilir.

g- Her kademede ve çeşitte eğitim-öğretim kurumları kurabilir, işletebilir. Kurulmuş olan her tür tesislerde yenileme, ekleme, onarımlar yapmak, ders araç ve gereçleri temininde yardımcı olmak, eğitim-hizmet-verimlilik düzeyinin yükseltilmesine katkılarda bulunmak gibi görevleri de yerine getirebilir.

h- Her türlü eğitim, kültür, spor faaliyetlerini destekleyebilir, derleme ve araştırmalar, kitap, dergi, gazete, bülten gibi yayın faaliyetlerinde bulunabilir.

ı- Lokal, sanat ve kültür tesisleri, dinlenme ve spor tesisleri açabilir, işletebilir, kiralayabilir bu hususlarla ilgili her türlü işleri ve faaliyetleri gerçekleştirebilir, uygulama çalışmaları yapabilir, yaptırabilir.

j- Kurslar açabilir.

k- Başarılı öğrencileri ödüllendirir. Eğitim, öğretim ve araştırma bursları verebilir veya maddi yardımda bulunabilir.

l- Her türlü sağlık tesisleri (Hastane vs.) kurabilir, işletebilir, kiralayabilir, bu amaçla kurulmuş şirketlere iştirak edebilir. Bu tesislerin uzman, personel, malzeme gibi her çeşit gereksinimlerinin temininde yardımcı olabilir.Kepirtepeliler   camiasının sağlık sorunlarının çözümüne katkıda bulunabilir.

m- Gençlerimizin eğitimlerini tamamlamaları ve iş temin edebilmeleri için yardımcı olabilir. Bu amaçla tesisler, iş yerleri açabilir ve işletebilir.Kurulmuş işletmelere iştirak edebilir.

n- Kepirtepe’nin  mezun ve mensupları birlikteliğini sağlamak, dayanışmasını güçlendirmek amacıyla gerekli gördüğü her türlü faaliyette bulnur.

o- Yurtiçi ve yurtdışı vakıflar, kamu ve özel bilim, kültür ve sanat kurum ve kuruluşları, işletmeleri yada bu alanda çalışan kişilerle haberleşebilir, ilişki kurabilir, ortak çalışmalar  yapabilir.

p- vakıf  amaçlarına ulaşabilmek  için ticari, sınai işletmeler kurabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, ticari şirketlere iştirak edebilir.

r- Sonuç olarak vakıf, amaçlarının kısmen veya tamamen gerçekleştirilmesi için yararlı ve gerekli gördüğü bütün teşebbüs, tasarruf, temellük ve sözleşmeleri icra hususunda medeni kanunun 46. maddesinde  belirtildiği üzere izinli ve yetkilidir.

Bu yetkiler  hiçbir nedenle 903 sayılı  kanunla yasaklanan  amaçlar için kullanılamaz.

VAKFIN VARLIĞI:

MADDE  3: Vakfın kuruluş anındaki varlığı 200.000.000 TL.sıdır.Vakıf bu mal varlığına ek olarak her türlü hak ve malları, mal varlıklarını ve bunların gelirini ve her türlü geliri bağış, vasiyet veya ölüme bağlı tasarruf veya diğer herhangi bir hukuki yol ile, kısmen veya tamamen kabul ve iktisap ile mal varlığına katar.

Vakıf, Türk Medeni Kanunu hükümlerine göre kurulan vakıflar hakkındaki tüzüğün 37. Maddesi uyarınca brüt gelirlerinin %20’sini yönetim, idame masrafları ile vakıf mal varlığını arttıracak yatırımlara ayrılacak miktarlar dışında kalan gelirlerinin tümünü vakfın amaçlarına tahsis veya sarf eder. Vakıf gelirlerinin %80’i vakıf amaçlarına sarf  edilir.

Vakıfça kurulacak eğitim tesislerinde en az %10 kapasite yetenekli ancak maddi olanaktan yoksun öğrencilere ayrılacaktır.

VAKIF ORGANLARI:

MADDE  4: Vakfın organları, genel kurul, yönetim kurulu ve denetleme kuruludur.

GENEL KURUL:

MADDE  5:

A-Kuruluş

Genel Kurul aşağıdaki kişilerden (üyelerden) kurulur.

1- Ekli listede yer alan kurucular.

2- Yönetim Kurulu veya en az 10 üyenin yazılı teklifi üzerine Genel Kurul tarafından üye sayısının salt çoğunluğu ile üyeliğe kabul edilenler.

3- (metinden çıkarılmıştır.)

4- Vakıf Genel Kurulu onursal üye kabul edebilir. İstekleri halinde onursal üyelerinde oy hakları vardır.

5- Vakfın asli üyeleri (yukarıda 1. Ve 2. Maddede belirtilen) vefat, hastalık, çekilme gibi sebeblerle  iş  göremez duruma düşmeleri durumunda işleme konmak üzere, açıkça veya kapalı zarf içinde yerlerine belirleyecekleri üye adayları arasında bir kişiyi, Yönetim Kurulu üye olarak belirler yada Genel Kurul’a sunar. Genel Kurul üyeliğe kabul edip etmemekte serbesttir.

B-Görev

1- Genel Kurul, Vakıf Yönetim Kurulu’nun asli ve yedek üyelerini seçer ve denetler.

2- Yönetim Kurulu’nun bütçe uygulamalarını tetkik ile ilgilileri aklar. Yönetim Kurulu ve Denetçiler tarafından hazırlanıp sunulan bütçeyi onaylar.

3- Genel Kurul’a üye kabul edebilir, üyelikleri sona erdirebilir.

4- Toplantıya katılanların salt çoğunluğu ile Vakıf senedini değiştirebilir.

5- Genel Kurul, Yönetim Kurulu Üyeleri’ne huzur hakkı olarak ücret ödenmesini ve miktarını kararlaştırabilir.

6- Bu vakıf senedinin kendisine verdiği diğer görevleri yerine getirir.

C-Üyeliğin sona ermesi

1- Vefat veya çekilme hallerinde Genel Kurul Üyeliği sona erer.

2- Geçici üyelerin üyelik nedeni olan görev ve sıfatlarının kalkması ile sona erer.

3- Üstüste 3 Genel Kurul toplantısına gelmeyen üyenin durumu Genel Kurul’da görüşülür. Geçerli bir özrü olmadığı kanısına varılırsa çekilmiş sayılarak üyeliğine son verilir.

4- Genel Kurul önemli gördüğü nedenlerle de üyeliği sona erdirebilir.

GENEL KURULUN ÇALIŞMA DÜZENİ:

MADDE  6:

1- Genel Kurul,  toplantılarında, üyeleri arasında Divan Kurulu için Başkan ve iki vekili seçer.

2- Genel Kurul, her yıl 15 Mayıs- 30 Haziran tarihleri arasında Yönetim Kurulu tarafından belirlenecek yer, gün ve saatte yine Yönetim Kurulu tarafından belirlenecek günün teknolojik olanaklarına uygun şekilde çağrı üzerine olağan olarak toplanır. Olağan toplantı için çoğunluk ve çağrı koşulu aranmaz. Üyelerin en az 1/3’ünün yazılı isteği üzerine olağanüstü toplantı da yapılabilir.Yönetim Kurulu,  Genel Kurulu her zaman toplantıya çağırabilir.Olağan toplantının tarih veya yerinde değişiklik olması durumunda ve olağanüstü  toplantıların gün, saat ve yeri en az 15 gün önce üyelere yazılı olarak bildirilir.İlk toplantı oranı üye tam sayısının yarıdan 1 fazlasıdır.İkinci toplantı çoğunluk aranmaksızın yapılır.

YÖNETİM KURULU:

MADDE  7:

A-Kuruluş

Yönetim Kurulu 7 (yedi) asil üyeden oluşur. Yönetim Kurulu’nun 7 (yedi)yedek üyesi vardır. Asil ve yedek üyeler Genel Kurul’un üyeleri arasından seçilir.Yedek üyeler oy miktarına göre öncelik alarak herhangi bir sebeple boşalan asli üyelerin yerine geçerler  ve onların sürelerini doldururlar.

Asli ve yedek üyelerin görev süreleri 2 yıldır.

B-Yönetim Kurulu’nun çalışma düzeni

1- Yönetim Kurulu ilk toplantısında bir Başkan,  bir Başkan Vekili, bir Genel Sekreter ve bir Sayman Üye seçer.

2- Yönetim Kurulu toplantı düzenini ve çalışma şeklini kendi belirler. Toplantılara oy hakkı olmaksızın denetçiler katılabilir.

3- Yönetim Kurulu, Vakfın belirli işlerini takip etmek üzere, kendi üyeleri arasından veya dışarıdan seçeceği üyelerden oluşan yürütme ve danışma kurulları yada tek tek kişiler seçebilir veya görevlendirebilir.

4- Yönetim Kurulu, gündelik işlerin görülmesi ve Vakfın çalışmalarının koordine edilmesi için yönetsel düzenlemelere gidebilir. Bununla ilgili tüzük ve yönetmelikleri hazırlayabilir.

C-Görev

1- Yönetim Kurulu, mevzuat hükümlerine, bu Vakıf Senedi’ne, Vakıf Tüzüğü’ne ve Genel Kurul kararlarına uygun olarak Vakfı yönetir ve temsil eder. Vakıf Senedi ve  Vakıf  Tüzüğü’nün belirttiği amaçlar ve esaslar doğrultusunda işlem ve tasarruflar Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilir.

2- Yönetim Kurulu, her yıl (dönem) için Vakıf gelir ve giderlerini gösteren bir bütçe hazırlar ve bunu Genel Kurulun onayına sunar.

3- İştiraki Şirket ve Kuruluşların kurullarına temsilci atar.

4- Vakıf Tüzüğü’nü ve bu Vakıf Senedi’nde gerekli görülen yönetmelikleri hazırlar.

5- Bu Vakıf  Senedi’nde gösterilen diğer görevleri yerine getirir.

DENETLEME KURULU:

MADDE  8: Genel Kurul, olağan toplantılarda hesapları incelemek üzere iki yıllığına, üyeleri arasından veya dışarıdan üç asil üç yedek denetçi seçer. Denetim Kurulu Vakfın gelir ve giderlerini,  kayıtlarını inceler, sonucu ve önerilerini bir raporla olağan toplantılarda Genel Kurul Başkanlığı’na sunar.

VAKIF TÜZÜĞÜ:

MADDE  9: Vakıf, mevzuat esaslarına ve Vakıf Senedi’nin hükümlerine göre, Yönetim Kurulu’nca  hazırlanan ve en az 5/7 çoğunluğu ile kabul edilen bir Vakıf Tüzüğüne göre yönetilir ve temsil edilir. Tüzüğün değiştirilmesinde de aynı usul uygulanır.

MADDE  10: Vakfın yönetiminde görevlendirilecek memurlar ile bunların tayin usulleri, yetkileri ve görevleri, özlük hakları Vakıf Tüzüğü’nde ve yönetmeliklerde gösterilir.

VAKFIN SONA ERMESİ:

MADDE  11: Vakfın herhangi bir nedenle amaçlarını gerçekleştiremez hale geldiği; Genel Kurul’un ¾ oyu ile alınacak kararı ile saptanması ve bunun Denetleme Makamı’nca kabulü halinde, mevcut vakıf varlığı Genel Kurul’un belirleyeceği bir vakfa yada kurum veya kuruluşa, Genel Kurul toplanamıyor yada belirlenemiyor ise Türk Eğitim Vakfı’na intikal eder. Bu vakıf o tarihte mevcut değil ise Milli Eğitim Bakanlığı’nca belirlenecek, bu vakfın amaçlarına uygun bir kuruma devir olunur.

DİĞER DÜZENLEMELER:

MADDE 12: Vakfa yapılan bağışların sarfında, bağış yapanların koyacakları özel şart mükellefiyetlerden, önceden vakıfça kabul edilenlere uyulur.

MADDE  13: Vakfın merkezi Lüleburgaz’dır.Vakıf Genel Kurulu’nun kararı ile Türkiye dahilinde ve haricinde şube ve bürolar açılabilir, temsilcilik verilebilir.

MADDE    14: Özel hüküm bulunmayan durumlarda, bütün kurullarda kararlar oy çokluğu ile alınır.

GEÇİCİ MADDE 1- Vakfın adresi  Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi Lüleburgaz’dır.

GEÇİCİ MADDE 2- Aşağıdaki listede yer alan kişiler ilk olağan Genel Kurul toplantısına kadar Geçici Yönetim Kurulu sıfatı ile bu husustaki görevleri yerine getirir.

GEÇİCİ YÖNETİM KURULU

Asil Üyeler: 1-Hüseyin ÜRGÜN 2-İsmail YURDATAPAN 3-İdris ERDEM  4-İrfan ALTIEL 5-Ali ARSLAN 6-Naci AKYOL 7-Saffet ÖZMEN

Yedek  Üyeler:1-Aytekin BULUT 2-İzzet HONGUR 3-Halil GÜL 4-Halim DİNÇER 5-İsmail ARKIN  6-Kenan ÖNVER  7-Enver TUNA

GEÇİCİ MADDE  3: Aşağıdaki listede yer alan kişiler Geçici Denetleme Kurulunu oluşturur ve ilk olağan Genel Kurula kadar bu görevi  yürütürler.

Asil Üyeler :1-Nedim MENEKŞE 2- Ömer KAHRAMAN 3-Muhittin AKDOĞAN

Yedek Üyeler:1-Zeki AŞKIN  2-Hüseyin GÜLCÜ 3-Fikret ÇAĞLAYAN

GEÇİCİ MADDE  4: Vakfın tescili için ilgili yerlere başvurmaya, Vakfa temsile ve Vakıf Senedi’nde gerekli görülen değişiklikleri yapmaya İdris ERDEM, İsmail YURDATAPAN, Naci AKYOL ve Nedim MENEKŞE  münferiden ve birlikte yetkilidir.

KEPİRTEPELİLER EĞİTİM VAKFI KURUCU ÜYELERİ

1-İRFAN ALTINEL

2-SALİH KURT

3-AHMET EFE

4-FEVZİ ŞEN

5-ŞEVKİ ÖZÇELİK

6-TAHSİN GEYİK

7-MEHMET ÇEŞME

8-SAMİ MERİÇ

9-NACİ AKYOL

10-HÜSEYİN ÜRGÜN

11-İ.HAKKI ATİK

12-MEHMET DEMİRCAN

13-İDRİS ERDEM

14-FATMA ÜSTÜN

15-SÜLEYMAN ÜSTÜN

16-AYCAN YÖNET

17-MESUT ÖZTÜRK

18-GALİP ÖZDOĞAN

19-NAYİM ENGİN

20-ETHEM KAHVECİ

21-AHMET TALAY

22-İHSAN DURSUN

23-HASAN ZİNNİ

24-İSMAİL DEMİRTAŞ

25-SELÇUK SÜRMEN

26-İZZET HONGUR

27-SALİH TANGÜL

28-HASAN CABBAR

29-ALAETTİN TOK

30-FİKRET ÇAĞLAYAN

31-BEKİR GÜVENÇ

32-HASAN GÖKBAYRAK

33-AYTEKİN BULUT

34-CAHİT ARAS

35-MEHMET SOLAK

36-HAYRETTİN GÜZEL

37-NACİ SABANCILAR

38-RECEP KARAMAZ

39-MUHİTTİN AKDOĞAN

40-ÖMER KAHRAMAN

41-KENAN ÖNVER

42-SAFFET ÖZMEN

43-ERDİNÇ BERKAY

44-RECEP YİĞİT

45-FERAH ŞİRİN

46-ZEKİ AŞKIN

47-HÜSEYİN GÜLCÜ

48-TAHSİN ÇAYIR

49-EMİNE ÇAYIR

50-NEDİM MENEKŞE

51-HASAN LEVENT

52-MEDİHA LEVENT

53-İSA YILDIZ

54-RAMAZAN GÜNERBÜYÜK

55-SEDAT TONGUZ

56-HALİL GÜL

57-BASRİ GÜVEN

58-ALİ TEZGEN

59-GÖNÜL IŞIKSAL

60-SEZAN ŞEN

61-ÖZER DEMİRTAŞ

62-HAZIM ERCEN

63-YALÇIN ERKAN

64-NECMİ KOÇ

65-SELÇUK İŞCAN

66-NEBİL GÜVEN

67-BAYRAM SIVACI

68-MEHMET ÖNER

69-SEDAT TÜRKYILMAZ

70-HASAN ÇEVİK

71-İHSAN YAZICI

72-ENVER AVCI

73-HASAN ÖZTÜRK

74-MUSTAFA SEVER

75-ABDÜLBAKİ TOPAL

76-MUSTAFA TAŞ

77-ŞİNASİ DİNDAR

78-CEMİL BÖLÜKBAŞI

79-MEHMET GÜNDOĞAN

80-HALİM DİNÇER

81-COŞKUN YORULMAZ

82-MUHAMMET GÜNASLAN

83-NECMETTİN ERDOĞAN

84-MEHMET ÇEVİK

85-ABDULLAH NİZAM

86-MURAT TEKİN

87-MEHMET ALİ SARIKEÇE

88-İSMAİL ARKIN

89-İSMAİL YURDATAPAN

90-ENVER TUNA

91-ALİ ARSLAN

92-HÜSEYİN ÖZTÜRK

93-HASAN TOPUZ

94-MEHMET RODOP

95-NEJAT KURUOĞLU

96-SAMİ ARDA

97-BİLGİ MENEKŞE

98-GÜRAY ÖZEN

99-KEMALETTİN KAYA

100-YAŞAR GÜNEY

101-HİLMİ KUTMAN

102-METİN AKSOY

103-TURGUT SOLAK

104VAHİT AKAN

*Bu Vakıf Senedi Lüleburgaz Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 27/12/1995 tarih, 1995/1254E. 1995/1266K. Sayılı kararı ile kabul edilmiş, 28/05/1996 tarihinde kesinleşmesi ile yürürlüğe girmiştir.

*Vakıf Senedi Lüleburgaz Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 12/04/2005 tarih, 2004/592 E. 2005/131 K. Sayılı kararı ile değişikliğe uğramış, kesinleşen karardaki değişiklikler metne işlenmiştir.

*Vakıf Senedi Lüleburgaz 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 20/09/2013 tarih, 2013/91 E., 2013/409 K., sayılı kararı ile değişikliğe uğramış, kesinleşen karardaki değişiklikler metne işlenmiştir.

Bu sayfanın ziyaret sayısı: 1.636

Siteye giriş yapın!

Log Out
RegisterLost Password

Bizi takip edin!

Email
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
Instagram
Twitch

Bize Ulaşın!

  • Adres: Özerler Mh. Hasan Ağa Çeşme Sk. No:2 Özbek Pasajı Kat:2 Lüleburgaz Kırklareli
  • Tel-Faks: 0288 413 07 62
  • GSM: 0530 413 30 23
  • (Başkan Selahaddin Gül)
  • E-posta: kepirtepelileregitimvakfi@gmail.com
  • Anasayfa
  • Vakıf
    • Vakıf Senedi ve Mevzuat
    • Raporlar
    • Yönetim
    • Ekip ve Temsilciler
    • Üyelerimiz
    • Destekçilerimiz
    • Gizlilik Politikası
  • Kepirtepe
    • Kepirtepe’nin Tarihi
    • Kepirtepe’nin Bugünü
    • Kepirtepe’nin Mezunları
    • Kepirtepe’nin Yansımaları
    • Kepirtepelilerin Eserleri
  • Faaliyetler
    • Kepirtepe Bülteni
    • Kepirtepeliler Günü
    • Genç Kepirtepeliler
    • Köy Enstitüleri Etkinlikleri
    • Çınardan Fidana Mentorluk
    • Toplantılar
    • Yayınlar
    • Projeler
    • Diğer Etkinlikler
  • Duyuru~Haber
  • Bilgi Bankası
    • Köy Enstitüleri
    • Atatürk Köşesi
    • Kepirtepe Mensupları
    • Kepirtepe Hatıraları
    • Video~Foto~Yazı
    • Marş~Türkü~Şarkı
    • Faydalı Linkler
  • Bağış Yap
  • Bize Katıl
  • İletişim
KEV © 2018